Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere cu candidații BCS la alegerile locale din 21 noiembrie

  Președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu candidații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile locale noi care se vor desfășura pe data de 21 noiembrie curent în 15 localități ale Moldovei.

  În cadrul întrevederii părțile au discutat despre importanța promovării intereselor oamenilor simpli și a țării, despre prioritățile Blocului, despre lucrul în echipă. Igor Dodon a atras atenția asupra faptului că urmează o muncă enormă în beneficiul cetățenilor și a localităților în care vor fi aleși.

  Liderul PSRM le-a urat tuturor success.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova l-au rugat pe șeful-adjunct al Administrației Prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, să intervină ca Republica Moldova să obțină un...

  POLITICA

  O delegație a deputaților PSRM, condusă de Igor Dodon, a avut, luni, la Moscova, o întrevedere cu reprezentanții Partidului ”Edinaya Rossiya”.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021