Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon și Oleg Vasnețov au avut o ședință de lucru

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Părțile au discutat despre rezultatele colaborării bilaterale în anul curent, inclusiv, despre agenda vizitei de lucru la Moscova, preconizată pentru finele săptămânii.

  „Am discutat despre rezultatele colaborării bilaterale în anul curent, am constatat cu satisfacție dinamica în creștere a relațiilor moldo-ruse în cele mai importante domenii, în pofida provocărilor globale.

  Am subliniat importanța discursului pe care l-am rostit în cadrul summit-ului online al CSI, din punct de vedere al consolidării cooperării în acest spațiu, unde Republica Moldova are interese stabile și parteneri de încredere.

  De asemenea, am vorbit despre agenda vizitei mele de lucru la Moscova, care este preconizată pentru finele săptămânii”, a menționat Igor Dodon.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Mai multe proiecte de dezvoltare a capitalei au fost discutate de primarul general Ion Ceban și ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov,...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Regatului Suediei în Republica Moldova, Katarina Fried, la solicitarea diplomatului. Ambasadorul și-a...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Președintele Adunării Populare a Găgăuziei Vladimir Kîssa.

  POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Claus Neukirch, șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova. În cadrul discuțiilor au fost abordate diverse...

  Copyright © 2021