Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon și Oleg Vasnețov au avut o ședință de lucru

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Părțile au discutat despre rezultatele colaborării bilaterale în anul curent, inclusiv, despre agenda vizitei de lucru la Moscova, preconizată pentru finele săptămânii.

  „Am discutat despre rezultatele colaborării bilaterale în anul curent, am constatat cu satisfacție dinamica în creștere a relațiilor moldo-ruse în cele mai importante domenii, în pofida provocărilor globale.

  Am subliniat importanța discursului pe care l-am rostit în cadrul summit-ului online al CSI, din punct de vedere al consolidării cooperării în acest spațiu, unde Republica Moldova are interese stabile și parteneri de încredere.

  De asemenea, am vorbit despre agenda vizitei mele de lucru la Moscova, care este preconizată pentru finele săptămânii”, a menționat Igor Dodon.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Președintele Adunării Populare a Găgăuziei Vladimir Kîssa.

  POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Claus Neukirch, șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova. În cadrul discuțiilor au fost abordate diverse...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2020