Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere cu Oleg Vasnețov

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  În cursul dialogului, oficialii au discutat diverse aspecte ale relațiilor de colaborare bilaterală, optând pentru consolidarea și aprofundarea parteneriatului strategic dintre statele noastre.
  În altă ordine de idei, liderul socialiștilor a exprimat condoleanțe poporului rus în legătură cu tragedia produsă în orașul Perm.
  Astăzi, la inițiativa deputaților BCS, Parlamentul a ținut un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist din Perm.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  POLITICA

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor ataca la Curtea Constituțională (CC) decizia PAS de a institui starea de urgență. Anunțul a fost făcut de...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  Copyright © 2021