Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere cu Oleg Vasnețov

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  În cursul dialogului, oficialii au discutat diverse aspecte ale relațiilor de colaborare bilaterală, optând pentru consolidarea și aprofundarea parteneriatului strategic dintre statele noastre.
  În altă ordine de idei, liderul socialiștilor a exprimat condoleanțe poporului rus în legătură cu tragedia produsă în orașul Perm.
  Astăzi, la inițiativa deputaților BCS, Parlamentul a ținut un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist din Perm.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut o întrevedere cu Victor Petrov, deputat nou ales în...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de apreciere și admirație de Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. Liderul socialiștilor menționează...

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  POLITICA

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor înaintează o moțiune simplă asupra activității Ministerului Justiției. La baza înaintării moțiunii ”Subminarea principiului statului de drept și subordonarea Justiției„...

  Copyright © 2021