Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o discuție cu locuitorii satului Colicăuți, raionul Briceni

  Prima întâlnire în raionul Briceni a avut loc în satul Colicăuți. În pofida timpului mohorât și rece, la discuție au participat mulți oameni. Despre aceasta a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook. 

  „Mă bucură în mod special prezența multor tineri. Am abordat mai multe teme, cum ar fi crearea noilor locuri de muncă pentru tinerii specialiști, dezvoltarea infrastructurii în regiunile țării, protejarea socială a populației, întărirea autonomiei locale. Un bun început de zi!”, a scris Igor Dodon.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021