Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut mai multe întrevederi, la Bălți

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a întreprins o vizită de lucru, la Bălți, unde s-a întâlnit cu localnicii și a discutat despre problemele orașului.

  „Lucrători de la întreprinderi, oameni simpli cu care m-am întâlnit la piață și pe stradă și am discutat despre problemele cu care se confruntă capitala de nord”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
  Igor Dodon le-a vorbit locuitorilor despre programele sociale ale Partidului Socialiștilor și despre importanța susținerii candidatului PSRM Alexandr Nesterovschi la funcția de primar al orașului.

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Doi bărbați din Bălți sunt cercetați penal pentru activitatea unui schimb valutar clandestin. Prejudiciul preliminar estimat se ridică la două milioane lei.

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  Copyright © 2021