Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a anunțat când PSRM va merge la CEC

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că formațiunea sa va merge săptămâna viitoare la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate.

  ”Săptămâna viitoare, noi vom merge și ne vom înregistra în calitate de concurent electoral. Sunt două variante: sau bloc electoral – socialiștii cu comuniștii, sau PSRM separat, dacă nu vor dori să meargă împreună într-un bloc electoral mai multe partide de centru-stânga”, a declarat Dodon, la emisiunea de vineri.
  Liderul socialiștilor este convins că și la acest scrutin anticipat forțele de centru- stânga vor obține cele mai multe mandate în Parlament.

  ”Vom face tot posibilul să învingem la următoarele alegeri parlamentare. Sincer cred că stânga, așa cum a fost în toți 30 de ani de independență, primul loc lua stânga, la prima etapă – comuniștii până în 2014 luau primul loc, iar din 2014 încoace, locul întâi îl luau socialiștii. Problema era că cei de dreapta se uneau împotriva noastră, dar locul întâi tot timpul era câștigat de partidele de centru-stânga. Cred că acest lucru se va repeta și la aceste alegeri”, a spus liderul PSRM.

  Igor Dodon a declarat i-a trimis o solicitare oficială liderului PCRM, Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc de stânga în alegerile parlamentare anticipate.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon întreprinde o vizită în Federația Rusă, unde se va întâlni cu Diaspora. Despre aceasta liderul PSRM a anunțat pe facebook.

  POLITICA

  Curtea de Apel Chișinău a obligat Comisia Electorală Centrală să examineze sesizarea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, prin care aceştia acuză PAS că foloseşte imaginea...

  SOCIAL

  Un nou lot de vaccin rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V” va ajunge mâine în țara noastră. Decolarea aeronavei de la Moscova este preconizată pentru...

  POLITICA

  Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon....

  Copyright © 2021