Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a anunțat că statul va majora de până la cinci ori cheltuielile pentru reparația drumurilor locale

  Igor Dodon a anunțat că statul va majora de până la cinci ori cheltuielile destinate reparației drumurilor locale. Liderul PSRM a declarat că după alegeri va continua Programul național ”Drumuri bune pentru toți”, lansat anul trecut la inițiativa sa. Asigurările au fost date în cadrul emisiunii de vineri.

  ”După alegeri vom merge cu ”Drumuri bune pentru toți” pentru fiecare localitate. Ne propunem ca să majorăm aceste defalcări. Dacă în 2020 în fiecare sat a fost dat câte un milion de lei,sarcina noastră ca în acest an în fiecare sat să fie dat de la 4 la 5 milioane de lei pentru infrastructura drumurilor interne”, a declarat Igor Dodon.

  Potrivit Programului social-economic al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, în patru ani, vor fi restaurate și reparate 3600 km de drumuri și străzi locale.

  Proporția drumurilor locale reparate cu asfalt va crește la 60%, iar reprezentanții autorităților locale vor fi incluși în Consiliul Fondului Rutier.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  SOCIAL

  Liderul PSRM Igor Dodon a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei de Şah din Republica Moldova, pentru al III-lea mandat. Menționăm că...

  POLITICA

  La inițiativa noului director al oficiului Institutului Republican Internațional (SUA) în Moldova, dlui Krzysztof Lisek, originar din Polonia, președintele PSRM, Igor Dodon, a avut...

  Copyright © 2021