Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a anunțat că statul va majora de până la cinci ori cheltuielile pentru reparația drumurilor locale

  Igor Dodon a anunțat că statul va majora de până la cinci ori cheltuielile destinate reparației drumurilor locale. Liderul PSRM a declarat că după alegeri va continua Programul național ”Drumuri bune pentru toți”, lansat anul trecut la inițiativa sa. Asigurările au fost date în cadrul emisiunii de vineri.

  ”După alegeri vom merge cu ”Drumuri bune pentru toți” pentru fiecare localitate. Ne propunem ca să majorăm aceste defalcări. Dacă în 2020 în fiecare sat a fost dat câte un milion de lei,sarcina noastră ca în acest an în fiecare sat să fie dat de la 4 la 5 milioane de lei pentru infrastructura drumurilor interne”, a declarat Igor Dodon.

  Potrivit Programului social-economic al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, în patru ani, vor fi restaurate și reparate 3600 km de drumuri și străzi locale.

  Proporția drumurilor locale reparate cu asfalt va crește la 60%, iar reprezentanții autorităților locale vor fi incluși în Consiliul Fondului Rutier.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon întreprinde o vizită în Federația Rusă, unde se va întâlni cu Diaspora. Despre aceasta liderul PSRM a anunțat pe facebook.

  SOCIAL

  Un nou lot de vaccin rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V” va ajunge mâine în țara noastră. Decolarea aeronavei de la Moscova este preconizată pentru...

  POLITICA

  Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon....

  POLITICA

  În continuarea vizitei de lucru în raionul Briceni, Igor Dodon, a mers în satul Grimăncăuți, unde a vorbit cu cetățenii despre programul electoral al...

  Copyright © 2021