Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a anunțat că, în următoarele săptămâni, va fi pregătită expertiza Filarmonicii pentru a lua o decizie finală

  La această etapă, autoritățile examinează două soluții pentru clădirea Filarmonicii Naționale, distrusă în urma unui incendiu. Președintele Igor Dodon a anunțat că, în următoarele săptămâni, va fi pregătită expertiza clădirii pentru a lua o decizie finală.

  ”Sunt două soluții: sau reparația edificiului care practic a ars în totalitate, sau demolarea și construcția de la zero. Preliminar, din informația pe care o dau experții, probabil, vom merge pe soluția a doua”, a spus Dodon.

  Potrivit președintelui, Ministerul Culturii a lansat consultări cu mediul artistic despre conceptul noului edificiu al Filarmonicii, iar proiectul tehnic va fi gata până la sfârșitul acestui an. Clădirea noii Filarmonici va fi pe același loc cu cea care a ars.

  Colectivul Filarmonicii Naționale își continuă activitatea în clădirea Palatului Național, iar dacă va fi necesar și în Palatul Republicii.

  Președintele a mulțumit tuturor cetățenilor care fac donații pe contul special deschis de Ministerul Finanțelor pentru construcția Filarmonicii Naționale.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021