Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a anunțat, că a fost testat la COVID-19, iar testul a arătat un rezultat negativ

  Președintele Igor Dodon a anunțat, luni dimineață, că a fost testat la COVID-19, iar testul a arătat un rezultat negativ. Șeful statului a declarat că revine la regimul de activitate obișnuit după 72 de ore autoizolare în care a intrat la întoarcerea din Federația Rusă.

  ”Deși decizia instituțiilor de stat prevede că persoanele care au fost în afara țării în scop de serviciu nu sunt obligate să stea în carantină, am decis 72 de ore să fiu în autoizolare, ieri am dat testul, testul este negativ, ceea ce am considerat că este suficient, fără încălcarea legislației, pentru a reveni la regimul obișnuit de muncă”, a declarat Dodon după ședința cu premierul și președintele Parlamentului.

  La invitația președintelui rus, Vladimir Putin, șeful statului moldovean a participat, la 24 iunie, la Moscova, la Parada dedicată celor 75 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alte 252 persoane s-au tratat de COVID-19, iar bilanțul celor vindecați a ajuns la 9846 persoane.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alte 285 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

  SOCIAL

  Urmașii personalului medical decedat ca urmare a desfășurării activității medicale în lupta cu COVID-19 vor primi indemnizații de stat. Guvernul și-a asumat răspunderea în...

  SOCIAL

  Alte 212 persoane s-au vindecat de COVID-19, iar bilanțul celor tratați a ajuns la 9594.

  Copyright © 2020