Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale a avocaților

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat sincere urări de bine, sănătate, împliniri personale și realizări profesionale tuturor avocaților cu prilejul zilei profesionale – Ziua Avocatului, care este marcată astăzi.

  “Stimați avocați,

  Îmi exprim sincer recunoștința pentru activitatea pe care o desfășurați zilnic cu mult devotament, perseverență și tenacitate în vederea respectării drepturilor omului și a valorilor democratice, drepturilor, libertăților şi intereselor legitime ale cetățenilor.

  Avocatului îi revine unul din cele mai importante roluri în înfăptuirea actului de justiţie şi edificarea statului de drept, de aceea societatea noastră mizează pe implicarea D-voastră plenară în aceste procese.

  În această zi de sărbătoare profesională, Vă urez tuturor celor care s-au consacrat slujirii în avocatură, realizări marcante, putere de muncă și recunoștință din partea cetățenilor.

  La mulți ani tuturor avocaților!”, se arată în mesajul postat de Igor Dodon pe pagina sa de telegram.

  telegram

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  SOCIAL

  Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat. Anume vot politic îl voi numi pentru că nu am...

  Copyright © 2021