Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare domnului Mircea Snegur, cu ocazia aniversării zilei de naștere

  Cel de-al cincilea președinte al țării, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj de felicitare domnului Mircea Snegur, primul Președinte al Republicii Moldova, cu prilejul zilei de naștere. 

  „Anii de formare și de creare a noului stat independent Republica Moldova erau marcați de mari provocări, față de care trebuia de luat decizii prompte și foarte responsabile. Astfel, consider că mandatul primului șef de stat al țării noastre a fost unul foarte dificil, iar experiența acumulată de Mircea Snegur, cu certitudine trebuie examinată și valorificată la justa valoare.

  Lecțiile dure, învățate acum 30 de ani trebuie să ne ghideze astăzi, pentru a gestiona eficient și pașnic cele mai diverse situații politice și economice.

  În perioada în care am deținut funcția de Președinte al statului, mereu am recurs la sfatul ex-președinților țării, știind cât de utile pot fi acestea în procesul decizional.

  Reiterând profundul respect, îi urez domnului Mircea Snegur multă sănătate, liniște sufletească și multe bucurii de la cei dragi!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că legea pieței petroliere, elaborată de PAS trebuie anulată, la fel și accizele la benzină și...

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  POLITICA

  "În situația când Moldova are nevoie mai mult ca oricând de suport pentru a susține populația, oamenii de afaceri, pe toți cei care suferă...

  SOCIAL

  Astăzi, la Taraclia, Igor Dodon a participat la ceremonia de deschidere a Monumentului participanților la avaria de la Centrala Atomoelectrică de la Cernobîl, la...

  Copyright © 2021