Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului bancar

  Mesajul liderului PSRM Igor Dodon cu ocazia Zilei lucrătorului bancar:

  „Astăzi este marcată Ziua lucrătorului bancar, celebrăm 30 de ani de la înființarea Băncii Naționale a Republicii Moldova care a pus temelia sistemului bancar din țara noastră.
  Cu acest prilej, felicit toți specialiștii din domeniul bancar, angajații Băncii Naționale a Moldovei și ai tuturor băncilor ce activează în Moldova, or, rolul Dumneavoastră în dezvoltarea unei economii prospere este foarte important.
  Țin să remarc că unul din fondatorii Băncii Naționale a Moldovei a fost Leonid Talmaci, considerat de specialiștii de peste hotare, dar și de cei din țara noastră, unul din cei mai buni guvernatori. Anume datorită eforturilor și profesionalismului domnului Talmaci, Banca Națională a devenit un actor important în sistemul bancar din țara noastră, care a contribuit enorm la consolidarea statalității Republicii Moldova.
  Cu regret, conducerea actuală a BNM nu depune eforturi suficiente pentru apărarea interesului național, este influențată și dirijată din exterior.
  Stimați lucrători bancari, profit de această ocazie ca să vă urez mult succes în activitate, sănătate și pace în familiile Dumneavoastră!
  La mulți ani!”, se arată în mesaj.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021