Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului bancar

  Mesajul liderului PSRM Igor Dodon cu ocazia Zilei lucrătorului bancar:

  „Astăzi este marcată Ziua lucrătorului bancar, celebrăm 30 de ani de la înființarea Băncii Naționale a Republicii Moldova care a pus temelia sistemului bancar din țara noastră.
  Cu acest prilej, felicit toți specialiștii din domeniul bancar, angajații Băncii Naționale a Moldovei și ai tuturor băncilor ce activează în Moldova, or, rolul Dumneavoastră în dezvoltarea unei economii prospere este foarte important.
  Țin să remarc că unul din fondatorii Băncii Naționale a Moldovei a fost Leonid Talmaci, considerat de specialiștii de peste hotare, dar și de cei din țara noastră, unul din cei mai buni guvernatori. Anume datorită eforturilor și profesionalismului domnului Talmaci, Banca Națională a devenit un actor important în sistemul bancar din țara noastră, care a contribuit enorm la consolidarea statalității Republicii Moldova.
  Cu regret, conducerea actuală a BNM nu depune eforturi suficiente pentru apărarea interesului național, este influențată și dirijată din exterior.
  Stimați lucrători bancari, profit de această ocazie ca să vă urez mult succes în activitate, sănătate și pace în familiile Dumneavoastră!
  La mulți ani!”, se arată în mesaj.

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat cetățenilor din toată țara, în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare.

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  Copyright © 2021