Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a studenților

  Azi se sărbătorește Ziua Studenților. Președintele PSRM Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare tuturor studenților din Moldova:

  „Este o sărbătoare deosebită care semnifică tinerețea, curajul, altruismul și încrederea în forțele proprii. Indiferent de perioada istorică, studentul reprezintă și a reprezentat mereu viitorul, o voce dinamică și puternică pentru o societate mai bună.

  În această zi frumoasă, transmit sincere felicitări tuturor celor care au fost cândva studenți și celor care încă învață. Or, anume în anii de studenție îți faci cei mai buni prieteni, cunoști ce înseamnă dragostea adevărată, ai timp să visezi, să descoperi, să trăiești viața din plin.

  Dragi studenți,

  Timpurile de astăzi sunt pline de provocări. Vă urez să valorificați oportunitățile pe care viața vi le oferă, să fiți ambițioși, cutezători, plini de idei și dorințe. Să nu cedați în fața eșecurilor ci să identificați soluții de depășire a lor care, în rezultat, vă vor asigura succesul în viață.

  Dragi tineri,

  Țara noastră are nevoie de Voi și mizăm pe implicarea și aportul Dumneavoastră în crearea unui viitor prosper al Moldovei. Voi sunteți o adevărată forță, iar opiniile Voastre au o mare valoare! Vă doresc sănătate, curaj, baftă și multe realizări frumoase!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Igor Dodon a menționat că ziua de astăzi are pentru el o dublă conotație, deoarece în această zi s-a născut fiul său mai mare, Vlad, care este student la două universități prestigioase: Universitatea de Stat din Kazan și o universitate din China.

  facebook.com

  Facebook

  ECONOMIE

  Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri maxime de referință valabile pentru weekend și luni, 1 – 3 octombrie. Prin...

  POLITICA

  Fostul președinte al țării, Igor Dodon, cere organelor competente să inițieze o investigație detaliată, în urma incendiului produs în ograda casei sale. Într-o postare pe...

  Noutăţi

  S-a scumpit energia termică și pentru consumatorii din capitală. Astfel, beneficiarii de energie termică centralizată primită de la Termoelectrica vor plăti deja 2854 de...

  ECONOMIE

  Agentul termic în țară ar putea să se scumpească. Termoelectrica și CET Nord cere ANRE majorarea tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor pentru anul...

  Copyright © 2021