Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a adresat un mesaj cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor în vîrstă

  La data de 1 octombrie, la nivel mondial, este marcată Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Cu acest prilej, liderul PSRM Igor Dodon a adresat persoanelor în vârstă cele mai sincere felicitări, împreună cu urări de bine și multă sănătate.

  „În această zi semnificativă, exprim profunda recunoștință persoanelor în etate pentru aportul semnificativ la dezvoltarea societății și a țării noastre. Or, Dumneavoastră sunteți cei care ați construit școli și spitale, teatre și case de cultură, fabrici și uzine. Ați creat pe timpuri o Moldovă înfloritoare, cunoscută prin oamenii săi muncitori și talentați.
  Noi suntem cei care trebuie să avem grijă de Dumneavoastră, să dezvoltăm astfel de politici care v-ar asigura un trai decent și o bătrânețe liniștită și frumoasă. Acest obiectiv a fost mereu o prioritate pentru mine și partidul pe care îl conduc.
  Aflându-mă în funcția de președinte al țării, împreună cu deputații PSRM, am lansat și promovat un pachet de inițiative legislative de sporire a nivelului de protecție socială a persoanelor în etate din țara noastră. Este vorba despre indexarea de două ori pe an a pensiei, acordarea suportului financiar unic de două ori pe an, diminuarea vârstei de pensionare și multe altele.
  Țin să dau asigurări că noi vom continua să venim cu soluții concrete pentru a îmbunătăți viața vârstnicilor din Republica Moldova și mereu vom sta la straja intereselor Dumneavoastră.
  Stimați seniori ai Republicii Moldova,
  Vă doresc liniște sufletească, sănătate, belșug și bucurii alături de copii, nepoți, prieteni și toate persoanele dragi!”, se menționează în mesaj.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  Starea de urgență în Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile, începând cu data de 8 august. O hotărâre în acest sens...

  Noutăţi

  Ședința în care magistrații de la Curtea de Apel trebuiau să examineze recursul depus de avocații lui Igor Dodon, cu privire la anularea deciziei...

  ECONOMIE

  Prețul ouălor de găină s-a majorat în piețele și magazinele din țară. Costul acestora ajunge până la 40 de lei, în funcție de rețeaua...

  Noutăţi

  Moldovenii vor rămâne fără apă în intervalele de timp 09:00-12:00 și 18:00. Anunțul a fost făcut de Ministerul Mediului, în contextul secetei hidrologice grave...

  Copyright © 2021