Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a adresat un mesaj cu prilejul aniversării a 30-a a creării Poliției

  STIMAȚI ANGAJAȚI ȘI VETERANI AI POLIȚIEI,

  Cu ocazia aniversării a 30-a a creării Poliției, Vă adresez cele mai sincere felicitări Dumneavoastră personal, precum și familiilor care Vă sunt alături și Vă sprijină în realizarea misiunilor deloc ușoare.

  Republica Moldova Vă datorează recunoștință pentru că zi și noapte sunteți în slujba statului și asigurați ordinea de drept, implicit contribuind continuu la consolidarea siguranței cetățenilor.

  Stimați polițiști, Vă mulțumesc pentru munca depusă în îndeplinirea profesionistă a responsabilităților conferite prin lege și pentru devotamentul de care dați dovadă chiar și în această perioadă complicată în care ne aflăm.

  Criza epidemiologică s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru țara noastră. Or, anume Dumneavoastră, alături de alți eroi ai timpului, luptați în prima linie împotriva pandemiei, muncind neobosit.

  Mă bucur că ați realizat destoinic sarcinile ce V-au revenit și continuați s-o faceți cu aceeași abnegație.

  Aveți susținerea mea pentru a îndeplini pe mai departe, cu tenacitate și mândrie, atribuțiile de serviciu în interesul statului și în beneficiul oamenilor.

  Vă urez tuturor, angajați și veterani ai Poliției, dar și familiilor Dumneavoastră, sănătate, bucurii, împliniri personale și satisfacție în carieră.

  Perseverați întru binele poporului și prosperarea Republicii Moldova!

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, Președintele PSRM, Igor Dodon, a vizitat Casa-Muzeu "A. S. Pușkin".

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a declarat că politica promovată de președintele Republicii Moldova Maia Sandu nu este doar un sabotaj – este o...

  SOCIAL

  Astăzi, 15 mai, în lumea întreagă este sărbătorită Ziua Internațională a Familiei. Această sărbătoare a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite...

  ECONOMIE

  Reluarea exportului de mărfuri moldovenești pe piața rusă fără achitarea taxelor vamale depinde de rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Despre aceasta președintele...

  Copyright © 2020