Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Iarmaroc tematic „Primăvara”, organizat de Î.M. „Piața Centrală” pe str. Mitropolit Varlaam

  Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 15 februarie – 15 martie, a. c., Î.M. „Piața Centrală” organizează un iarmaroc tematic „Primăvara”, pe strada Mitropolit Varlaam, pe segmentul dintre str. Armenească și Bulgară, fără suspendarea traficului rutier.

  La târg vor fi comercializate suvenire, flori de grădină, mărțișoare, articole de meșteșugărit și alte mărfuri tematice.

  Autorizațiile de funcționare pentru comercianții din cadrul târgului „Primăvara” vor fi eliberate de Pretura sectorului Centru. Organizatorul iarmarocului va asigura amenajarea locurilor de comerț, cu respectarea măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii infecției COVID-19.

  Un iarmaroc similar, organizat în centrul orașului, în Scuarul Catedralei, pe str. A. Pușkin, în perimetrul bd. Ștefan cel mare și Sfânt – str. Columna, a fost anunțat de AO „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova”, sub formă de expoziție cu vânzare a obiectelor de meșteșugărit tradițional, cu genericul „Vine, vine primăvara cu Dragobete și Mărțișor”, pentru perioada 14 februarie – 10 martie, a.c.

  În context, amintim că iarmaroace tematice cu comercializarea mărțișoarelor și a suvenirelor sunt organizate tradițional, în toate sectoarele orașului.

  chisinau.md

  Facebook

  SOCIAL

  Spitalul de Ftiziopneumologie și spitalul Gheorghe Paladi din Chișinău vor fi scoase în timpul apropiat din circuitul COVID-19 și vor reveni la pofilele lor...

  SOCIAL

  37 de locuitori ai unui bloc din capitală au fost evacuați de pompieri în urma unei avarii la o conductă de gaze.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că 10 de troleibuze clasice au fost lansate astăzi pe rutele municipale de transport. Unitățile de transport sunt de tip...

  SOCIAL

  Pasagerii a trei rute de troleibuz și a două rute de autobus din transportul public municipal din Chișinău vor putea achita călătoria cu cardul...

  Copyright © 2020