Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Iarmaroacele agricole din Chișinău vor activa până la data de 31 octombrie

  Primăria municipiului Chișinău a prelungit perioada de activitate a târgurilor agricole, amplasate în sectoarele orașului, până la data de 31 octombrie.

  Dispoziția de prelungire a târgurilor agricole a fost semnată de viceprimarul Olga Ursu. Măsura vine ca urmare a unei solicitări din partea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și preturii Botanica și a fost luată în scopul asigurării locuitorilor capitalei cu produse agricole și în susținerea producătorilor autohtoni.

  Cele 25 de târguri agricole care activează în sectoarele municipiului Chișinău vor continua să activeze până la sfârșitul lunii octombrie.

  În dispoziția administrației locale a capitalei se specifică că atât comercianții, cât și vizitatorii iarmaroacelor agricole sunt obligați să respecte măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale îndeamnă persoanele eligibile pentru vaccinare să se imunizeze împotriva COVID-19 și anunță că centrele de vaccinare vor activa...

  Copyright © 2021