Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Havuz vandalizat

  Havuzul din parcul „La Izvor” a fost din nou ținta vandalilor. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a venit cu o reacție după ce o parte a fântânii a fost distrusă, în acest weekend.

  După ce, zilele trecute, o parte a havuzului din parcul „La Izvor” a fost distrusă, primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a cerut implicarea poliției.

  Ion Ceban, primarul general al Capitalei

  „Rog poliția să verifice camerele de supraveghere și nu contează dacă sunt minori, fete sau băieți, că au vrut sau nu, că erau în stare de ebrietate sau nu… numele celor vinovați să fie făcute publice.”

  Ceban a mai menționat că autoritățile municipale nu pot sta de o parte atunci când sunt distruse bunurile publice.

  Ion Ceban, primarul general al Capitalei

  „Astăzi nu puteți spune că nu intervenim timp de zile sau săptămâni când se deteriorează un coș de gunoi, un copac sau diverse fire, scaune, havuzuri sau subterane care sunt vandalizate, stații de așteptare… Sunt situații, dar noi încercăm să intervenim cât mai prompt. Ieri s-a stricat, în două-trei zile se repară.”

  Tot la ședința de astăzi a Primăriei, primarul Capitalei le-a cerut autorităților să evacueze rapid crengile căzute din cauza vântului puternic și care pot prezenta un pericol atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021