Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Guvernul Chicu a investit 5,2 miliarde de lei în reparația drumurilor

  În 2020, investițiile totale ale Guvernului Chicu în infrastructura rutieră au crescut față de anul precedent cu 1,4 miliarde de lei. Ministrul în exercițiu al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatâi, a declarat că în acest an în reparația drumurilor s-au investit peste 5,2 miliarde de lei.

  Pentru comparație, în anul 2018 pentru renovarea infrastructurii rutiere au fost alocate 2,9 miliarde de lei, iar în 2019 – aproape 3,8 miliarde de lei.

  În 2020, în proiectul ”Drumuri bune” au fost investite 1,3 miliarde de lei, iar în 2019 – 950 de milioane de lei. În total, în cadrul proiectului au fost construite peste 900 de kilometri de drum.

  De asemenea, anul acesta bugetul Fondului rutier a constituit 1,6 miliarde de lei, în creștere cu 600 de milioane de lei față de anul precedent.

  Guvernul Chicu a fost învestit la propunerea lui Igor Dodon cu suportul deputaților PSRM.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Guvernul condus de Ion Chicu are tot dreptul să plece cu capul sus. Această echipă a muncit în condiții extrem de grele și a...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Ședința de astăzi a Parlamentului, la care urma să fie examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Ion Chicu a fost anulată. Anunțul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Guvernul condus de Ion Chicu pleacă în demisie. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, în cadrul unui briefing de presă.

  SOCIAL

  Din 01 ianuarie 2021, salariile tuturor angajaților din sistemul medical și șoferii de ambulanțe vor crește cu 30%. Guvernul Chicu a aprobat, astăzi, cadrul...

  Copyright © 2021