Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Grigore Novac: Oare chiar atât de naiv este Năstase ca să creadă în faptul că Maia Sandu o să-i permită să devină premier?

  Andrei Năstase își dorește mult să devină premier, doar că Maia Sandu nu îi va permite să avanseze. De această părere este deputatul PSRM, Grigore Novac. Într-o postare pe Facebook, parlamentul a mai menționat că Năstase are rivali chiar și în propriul partid.

  “Năstase a uitat câteva lucruri importante și anume că îi mai are alături pe Slusari și Munteanu care se văd în scaunul de premier mai mult decât Năstase. Oare chiar atât de naiv este Năstase ca să creadă în faptul că Maia Sandu o să-i permită să devină premier ???”, scrie Novac.

  Socialistul îl atenționează pe Năstase, că pentru Maia Sandu el este un dușman politic.

  “Nu domnule Năstase, nu sperați prea mult, dacă pentru noi socialiștii Dvs sunteți opoziție, atunci pentru Maia Sandu, Dvs sunteți rival și dușman politic de pe același eșichier al politicii moldovenești. Dacă credeți în povești, nu aveți decât… Dar repet, Maia Sandu nu o să vă permită să avansați”, a conchis Novac.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  a-tv.md

   

  Facebook

  POLITICA

  În 2015, la Berlin câteva partide moldovenești au decis să meargă cu un candidat comun la prezidențiale. Doar că nu s-au respectat înțelegerile din...

  POLITICA

  Caz ieșit din comun. Maia Sandu și staff-ul său electoral au folosit imaginea mănăstirii Nașterea Maicii Domnului din satul Răciula, Călărași, fără permisiunea maicilor.

  POLITICA

  Igor Dodon a adresat un mesaj pentru oponenții politici, care pregătesc proteste după alegerile prezidențiale. În special, Dodon a avut un mesaj pentru Maia...

  POLITICA

  Sociologul Doru Petruți face praf din așa-numitul exit-poll la telefon, anunțat astăzi pentru ziua alegerilor prezidențiale de IPP, Whatch Dog, CBS-AXA și care nu...

  Copyright © 2020