Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Grigore Novac: Oare chiar atât de naiv este Năstase ca să creadă în faptul că Maia Sandu o să-i permită să devină premier?

  Andrei Năstase își dorește mult să devină premier, doar că Maia Sandu nu îi va permite să avanseze. De această părere este deputatul PSRM, Grigore Novac. Într-o postare pe Facebook, parlamentul a mai menționat că Năstase are rivali chiar și în propriul partid.

  “Năstase a uitat câteva lucruri importante și anume că îi mai are alături pe Slusari și Munteanu care se văd în scaunul de premier mai mult decât Năstase. Oare chiar atât de naiv este Năstase ca să creadă în faptul că Maia Sandu o să-i permită să devină premier ???”, scrie Novac.

  Socialistul îl atenționează pe Năstase, că pentru Maia Sandu el este un dușman politic.

  “Nu domnule Năstase, nu sperați prea mult, dacă pentru noi socialiștii Dvs sunteți opoziție, atunci pentru Maia Sandu, Dvs sunteți rival și dușman politic de pe același eșichier al politicii moldovenești. Dacă credeți în povești, nu aveți decât… Dar repet, Maia Sandu nu o să vă permită să avansați”, a conchis Novac.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  a-tv.md

   

  Facebook

  POLITICA

  Deputatul PSRM, Grigore Novac, publică o dovadă video a faptului că acțiunile de ieri din Parlament ale partidelor Maiei Sandu și Andrei Năstase au...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputatul PSRM, Grigore Novac, se arată mirat de reacția deputaților Pro Moldova față de acțiunile Poliției din timpul protestelor de joi. În opinia socialistului,...

  POLITICA

  Președintele țării Igor Dodon i-a adresat o întrebare liderei PAS Maia Sandu: „Dar dacă îl înaintez pe Năstase la funcția de premier, ce veți...

  POLITICA

  Năstase a obținut o victorie importantă în cariera sa de politician atunci când a convins-o pe Sandu să semneze moțiunea, spune președintele.

  Copyright © 2020