Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Gheretele de la Piața Delfin vor fi evacuate săptămâna viitoare

  Gheretele de flori de la Piața Delfin vor fi evacuate săptămâna viitoare, timp când expiră avizarea proprietarilor, care trebuia să le evacueze din cont propriu. În cadrul ședinței de astăzi a primăriei Chișinău, primarul general Ion Ceban a solicitat ca toate procedurile legale să fie efectuate la timp și corect.

  Responsabilii de la primărie afirmă că administratorul a depus o cerere la primărie prin care se cere suspendarea evacuării gheretelor.

  „Eu înțeleg că este foarte obraznic, înțeleg că este fără un pic de rușine. Sunt proceduri pe care chiar nu le putem depăși”, a punctat Ceban.

  Amintim că la Piața Delfin a fost un conflict între comercianți și administrator. Acesta din urmă a ridicat tarifele la închiriere, ulterior, închizând piața.

  Cât ține de gheretele de flori, autorizația acestora a expirat, iar, întrucât acestea sunt amplasate pe trotuar, acestea trebuie să fie evacuate.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Străzile Bodoni și Pușkin la vară vor fi mai verzi. 162 de tei urmează a fi plantaţi pe aceste două străzi, acolo unde deja...

  SOCIAL

  Astăzi a fost inaugurat oficial, după reabilitare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban se arată îngrijorat de evoluția cazurilor de pandemie în instituțiile de învățământ din capitală. Edilul a precizat că să se...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că edificiile instituțiilor de învățământ din capitală, liceul teoretic „Spiru Haret" și liceul teoretic „Alexandr Pușkin", sunt în proces de...

  Copyright © 2020