Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Germania: Trei oameni au murit într-un accident de elicopter

  Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa. Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter şi încă nu a fost găsită.

  Anchetatorii încearcă să stabilească unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla şi câte persoane se aflau la bord.

  Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria. Cauza accidentului nu este clară.

  Fragmente din epava elicopterului sunt împrăştiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei de la faţa locului. El nu a reuşit să furnizeze nicio informaţie privind identitatea celor care au murit.

  Numeroşi angajaţi ai serviciilor de urgenţă sunt prezenţi la faţa locului. „Situaţia este foarte deprimantă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

  Potrivit datelor furnizate de Biroul german pentru investigarea accidentelor aeriene, accidentele de elicopter sunt rare.

  Anul trecut a înregistrat patru accidente în care au fost implicate elicoptere civile în Germania, dar niciunul nu s-a soldat cu decese sau răniţi grav.

  agerpres.ro

  LUMEA

  Germania a depăşit pragul de 100.000 de decese din cauza Covid-19 şi a raportat cifre record în ceea ce priveşte numărul nou de cazuri...

  LUMEA

  Germania a transferat în străinătate primii pacienţi COVID-19 în timp ce al patrulea val al pandemiei pune o mare presiune pe sistemul său sanitar,...

  LUMEA

  Cel puțin șapte oameni au fost răniți și mai multe clădiri avariate, după ce o tornadă formată pe apă, în nordul Germaniei, a ajuns...

  SOCIAL

  Un contingent al Armatei Naţionale se instruieşte în poligonul din Hohenfels, Germania, în cadrul exerciţiului multinaţional „Saber Junction 2021”.

  Copyright © 2021