Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Gazul se va ieftini în această toamnă, iar prețul se va menține și în 2021, spune Igor Dodon

  Reducerea tarifului la gaz în această toamnă permite păstrarea prețului micșorat și în 2021. Declarația a fost făcut de Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru radio Europa Liberă.

  „În urma discuției pe care am avut-o cu Moldovagaz, reducerea tarifului acum ne va permite să nu atingem tariful, să nu îl creștem tot anul viitor. Adică să fie o stabilitate pe piața energetică”, a spus Igor Dodon.
  Amintim că recent Igor Dodon a anunțat că tarifele la energia electrică și gazele naturale pentru consumatorul final s-ar putea micșora cu cel puțin 10 la sută. Lucrul acesta este posibil pentru că s-a micșorat prețul de livrare a gazului natural către Moldova.
  “Am început cu peste 170 de dolari pentru mia de metri cubi și acum achităm în jur de 100 de dolari. La energia electrică avem un contract cu Cuciurgan la un preț mult mai favorabil decât anul trecut și acesta trebuie să permită reducerea tarifului pentru consumatorul final”, a declarat Dodon.

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  SA „Moldovagaz” a venit cu o explicație, privind majorarea tarifului la gaz pentru consumatorii casnici până la 22 lei/metru cub.

  ECONOMIE

  MoldovaGaz a solicitat astăzi Gazprom prelungirea contractului de livrare a gazelor naturale, care expiră pe 1 mai. Anunțul a fost făcut de directorul general...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Ancheta internă privind scurgerea de informații la SA „MoldovaGaz” a fost finalizată. Despre aceasta anunță președintele Consiliului de administrație al companiei, Vadim Ceban. Acesta...

  POLITICA

  Guvernul va solicita instituirea stării de urgență de câte ori va fi necesar. Declarația a fost făcută de premierul Natalia Gavrilița în fața Parlamentului,...

  Copyright © 2021