Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Gazul se va ieftini în această toamnă, iar prețul se va menține și în 2021, spune Igor Dodon

  Reducerea tarifului la gaz în această toamnă permite păstrarea prețului micșorat și în 2021. Declarația a fost făcut de Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru radio Europa Liberă.

  „În urma discuției pe care am avut-o cu Moldovagaz, reducerea tarifului acum ne va permite să nu atingem tariful, să nu îl creștem tot anul viitor. Adică să fie o stabilitate pe piața energetică”, a spus Igor Dodon.
  Amintim că recent Igor Dodon a anunțat că tarifele la energia electrică și gazele naturale pentru consumatorul final s-ar putea micșora cu cel puțin 10 la sută. Lucrul acesta este posibil pentru că s-a micșorat prețul de livrare a gazului natural către Moldova.
  “Am început cu peste 170 de dolari pentru mia de metri cubi și acum achităm în jur de 100 de dolari. La energia electrică avem un contract cu Cuciurgan la un preț mult mai favorabil decât anul trecut și acesta trebuie să permită reducerea tarifului pentru consumatorul final”, a declarat Dodon.

  Facebook

  SOCIAL

  Tariful la căldură livrată consumatorilor din Chișinău se va fi ieftini. Anunțul a fost făcut de Igor Dodon, care spune că aceasta se va...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Gazul s-ar putea ieftini cu 14%. Potrivit Mold-Street, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat proiectul noilor prețuri și tarife la gazele naturale,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  SA „Moldovagaz” a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică revizuirea tarifelor și prețurilor reglementate la gazele naturale, începând cu 01 octombrie 2020.

  SOCIAL

  Gazul s-ar putea ieftini chiar în această toamnă cu 7 – 10 la sută. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului de Administrație...

  Copyright © 2020