Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Gavrilița ar putea fi candidatul PAS la funcția de primar general al Chișinăului

  Candidatura premierului demisionat Natalia Gavrilița se examinează de organele de conducere a PAS în calitate de posibil candidat al formațiunii politice la functia de primar general al Chișinăului. Natalia Gavrilița a confirmat acest lucru la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, precizând că decizia nu a fost încă luată și se iau în considerare și alți candidați.

  „- Natalia Gavrilița este un candidat bun pentru Primăria Chișinău?

  – Asta o discutăm împreună cu colegii. Noi avem mai multe persoane care ar fi potrivite pentru a exercita această funcție”, a menționat fostul premier, precizând că printre eventualele candidaturi discutate pentru funcția de primar general al capitalei figurează și numele său.

  Gavrilița s-a arătat convinsă că PAS are suficiente persoane competente care ar putea „face o treabă mai bună, decât se face acum”. În acest sens, fostul premier și-a enumerat pretențiile la adresa actualului edil al capitalei.

  „Că vedem ambuteiaje, vedem construcția unor clădiri fără ca să fie construite școli, grădinițe, spitale și așa mai departe”, a specificat Gavrilița.

  Vicepreședintele PAS a evitat să răspundă la întrebarea când partidul de guvernământ își va anunța totuși candidatul la funcția de primar general al capitalei. Totodată, ea a precizat că nu este vorba doar despre candidatura pentru Primăria municipiului Chișinău, dar și despre alegerile în toate localitățile țării planificate pentru această toamnă.

  youtube

  Copyright © 2021