Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Gațcan, somat să-și depună mandatul de deputat

  Alegătorii din circumscripția Hâncești sunt revoltați de gestul lui Ștefan Gațcan, pe care îl cataloghează drept scandalos. Aceștia spun că se declară dezamăgiți că și-au dat votul pentru un traseist politic, la alegerile parlamentare repetate din primăvara acestui an

  El s-a vândut pentru trei arginți ca Iuda. Nu e frumos din partea domnului Gațcan. Noi am rămas, nu știu, nu am cuvinte să spun din partea lui. Mai bine ar depune mandatul și dacă nu i-a plăcut în Partidul Socialiștilor, să depună mandatul și să alegem alt deputat.

  Ei trebuie băgați în pușcărie dar nu să se vândă de la un partid la altul. Am fost proști că l-am ales fiindcă el s-a pus în fotoliu și pe urmă s-a vândut la alții.

  Cum a procedat domnul Gațcan este o rușine, mai mult decât atât pentru că cetățenii aveau încredere în el, ei ne-au dat cu cuțitul în spate ceea ce este inadmisibil, fotoliul din Parlament nu este a lui, e a cetățeanului care și-a dat votul pentru el.

  BETA Tot astăzi, organizația teritorială Hâncești a PSRM i-a cerut lui Ștefan Gațcan să-și depună mandatul de deputat, după ce a acesta a părăsit fracțiunea socialiștilor și a aderat la Grupul Pro Moldova, controlat de Vlad Plahotniuc.

  DIN DECLARAȚIA OT H NCEȘTI A PSRM
  “Noi am muncit pentru ca să fiți aleși în Parlament și să ne reprezentați cu demnitate, nu să ne trădați, să ne vindeți ca Iuda pe 30 de arginți. Veniți în fața sutelor de socialiști din Hîncești, în fața miilor de oameni care v-au dat votul în februarie, să le priviți în ochi și să le explicați de ce i-ați trădat! Vă place banul?”,

  Și activiștii PSRM din Orhei îi cer lui Gațcan să-și depună mandatul de deputat.

  DIN DECLARAȚIA OT ORHEI A PSRM
  “Noi, echipa socialiștilor din raionul Orhei cerem ca domnul Gațcan să depună mandatul de deputat, fiindcă mandatul nu-i aparține d-lui. Acest mandat este a echipei PSRM! GAȚCAN RUȘINEA SOCIETĂȚII”

  Și socialiștii din Leova îl acuză pe Ștefan Gațcan de trădare. Într-un mesaj plasat pe rețelele de socializare, liderul organizației teritoriale Leova, Aliona Beslei-Briciag scrie că Ștefan Gațcan cităm, „ne-a vândut pe milionul de dolari, bani murdari ai Mafiei, cum Iuda l-a trădat pe Iisus Christos”. Tot azi, și membrii organizației teritoriale a PSRM din Criuleni au cerut depunerea mandatului lui Ștefan Gațcan. Aceștia spun că prin decizia de a adera la Pro Moldova, parlamentarul a trădat cetățenii.

  Copyright © 2020