Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Gala Premiilor Oscar 2021 ar urma să se desfășoare cu prezența fizică a actorilor

  Academia Americană de Film care decernează premiile Oscar intenţionează ca viitoarea gală din 2021 să fie un eveniment cu prezenţă fizică, transmis în direct la televiziune, şi nu o gală organizată online, cu participare prin videoconferinţă, potrivit revistei Variety care citează o sursă din rândul organizatorilor.

  Gala premiilor Oscar, care în mod tradițional avea loc în februarie, a fost amânată pentru 25 aprilie 2021, organizatorii sperând că până la primăvară se vor putea deschide cinematografele şi vor putea astfel candida mai multe filme.

  Potrivit presei de la Hollywood, organizatorii galei preferă o variantă similară formatului tradiţional, cu invitaţi reuniţi într-o sală de teatru, dar iau în calcul posibilitatea de a reduce numărul participanţilor.

  „Oscarurile se vor desfăşura cu prezenţă fizică”, a asigurat un reprezentant al organizatorilor, citat de Variety. Un publicist a confirmat, de asemenea, că în urmă cu câteva zile mai mulţi reprezentanţi ai organizatorilor au vizitat legendarul Dolby Theatre din Hollywood, sediul obişnuit al premiilor, pentru a examina „multiplele opţiuni”. Capacitatea sălii este de maximum 3.400 de persoane.

  Academia Americană de Film a fost de acord anul acesta să facă o excepţie: filmele care nu sunt proiectate în cinematografe, dar care urmau să fie lansate, pot deveni candidate graţie internetului. Majoritatea studiourilor au decis totuşi să amâne premierele importante pentru momentul în care situaţia se va ameliora.

  Potrivit celor mai recente declaraţii, se pare că Academia înclină spre un eveniment cu public, ce va depinde însă de împrejurările pandemice de la acel moment.

  Agerpres

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  La data de 15 ianuarie, nici o instituție de învățământ general din țară nu activează la distanță din cauza carantinei, iar în autoizolare se...

  Copyright © 2021