Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Găgăuzia e în mâinile alegătorilor

  Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor este pregătit pentru alegerile în Adunarea Populară din Găgăuzia, care vor avea loc duminica viitoare. Candidații Blocului, cu sprijinul deputaților fracțiunii parlamentare, au ținut sute de întâlniri cu locuitorii autonomiei din fiecare circumscripție electorală. Și potrivit lui Aleksandr Suhodolskii, deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, echipa Blocului va demonstra un rezultat decent la alegeri.

  Alexandr Suhodolskii, deputat, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

  «Echipa noastră tratat această campanie electorală cu maximă seriozitate. Am organizat sute de întâlniri cu locuitori ai autonomiei noastre, cu cei din diferite circumscripții electorale. Am vorbit despre obiective, sarcini care trebuie îndeplinite de candidații noștri. Am sesizat un sprijin total din partea locuitorilor UTA Găgăuzia, echipa noastră – echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor – este apreciată pozitiv datorită proiectelor sociale pe care am reușit să le punem în aplicare în aproape fiecare localitate».

  Potrivit lui Alexandr Suhodolskii, echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a organizat o campanie electorală competitive, oneste și la cel mai înalt nivel.

  Alexandr Suhodolskii, deputat, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

  «Aș dori să fac un apel către alegători. Fie ca oamenii să pună pe o balanță toți candidații, să cântărească toate avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre ei și să ia o decizie. Într-adevăr, de fapt, nu numai componenta politică, economică și socială a regiunii noastre va depinde serios de alegerea lor, de alegerea cetățenilor noștri, locuitori ai UTA Găgăuzia. Oamenii demni trebuie să câștige».

  CEC a înregistrat 122 de candidați pentru APG. În total, 35 de deputați vor fi aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei. Totodată peste 100 de mii de buletine vor fi tipărite pentru alegerea deputaților regionali. Pentru primul tur al alegerilor vor fi tipărite 115.350 buletine – acest număr include 1% din buletinele de vot în rezervă. În limba găgăuză – 3974 buletine de vot, în limba de stat – 3069, în limba rusă – 108307 de buletine.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021