Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Furtul mliardului, investigat de o comisie rogatorie

  Premierul Ion Chicu, care a salutat semnarea unui acord între Procuratura Generală a Republicii Moldova și autoritățile din Letonia cu privire la crearea unei comisii rogatorii care va investiga traseul banilor furați din sistemul bancar din Moldova.

  ION CHICU, PREMIER RM
  “Felicitări celor care au creat partidul nou. Acesta este un cadou din partea noastră la botezul partidului. Acesta este un semnal că investigarea furtului miliardului, fapt care ne-a provocat o gaură de 12-15% din produsul intern brut și ne-a făcut cunoscuți în toată lumea. Investigarea crimei va avansa serios după crearea acestei echipe de procurori.”

  Potrivit premierului, crearea acestei comisii comune, este un semnal că investigarea furtului miliardului, care a provocat o gaură de 12-15% în PIB, va avansa serios.
  ”Este cunoscut traseul furtului miliardului. Banii au trecut prin unele instituții din această țară. De aceea investim multă speranță în acest proces, cu atât mai mult că și procuratura avansează în această dimensiune”, a spus Chicu.

  Facebook

  Copyright © 2020