Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Furculiță: poporul a obținut astăzi victorie

  Proiectele pentru care Guvernul Chicu și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului sunt așteptate de oamni. Despre aceasta a scris președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, pe pagina sa de Facebook.

  CORNELIU FURCULIȚĂ, PREȘEDINTELE FRACȚIUNII PSRM

  “Victoria cetățenilor a fost posibilă grație cvorumul asigurat de majoritatea parlamentară. Este o victorie a cetățenilor în raport cu Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor, care și astăzi au boicotat ședința Parlamentului, au încercat să blocheze proiectele de legi pentru oameni„

  ”Partidele Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase au avut astăzi șansa să se rupă de Alianța Haosului, unde au fost atrași de Candu-Plaha-Șor, să treacă de partea poporului, dar au refuzat. Maia Sandu și Andrei Năstase au preferat să fie cu partidele oligarhice, nu cu cetățenii. Sperăm că în următoarele trei zile partidele din Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor nu vor depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, astfel ca luni aceste proiecte pentru cetățeni să intre în vigoare”, a mai scris Furculiță.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020