Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Furculiță: Oamenii vor pâine

  Actuala guvernare nu a înțeles că populația vrea pîine, și mai puțin show-uri cu mascați. Declarația a fost făcută de deputatul blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță, la postul de televiziune NTV Moldova. Demnitarul mai spune că eșecurile înregistrate în sectorul socio-economic, au dus la o cădere dramatică a raiting-ului celor din PAS.

  Potrivit deputatului, „ultimile sondaje arată că actuala guvernare, se află într-o cădere liberă, mult mai dramatică decât s-ar fi așteptat”. Mai mult, parlamentarul spune că nici cei din opoziție nu s-au așteptat, că la mai puțin de șase luni de la venirea de la putere, PAS-ul va suferi o criză de imagine. Furculiță spune că scăderea raiting-ului autorităților centrale, are o explicație.

  Corneliu Furculiță, deputat, fracțiunea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

  «Cine din noi ar numi așa fugitiv, familia ministrului Economiei sau a Finanțelor, este mult mai cunoscut numele ministrului Justiției. Atunci când se luptă anumite clanuri în justiție, în Procuratură, cetățenilor le este indiferent de acest lucru. Votul și mandatul care a fost acordat formațiunii PAS au fost acordate nu pentru a război clanurile de putere din RM, oamenii au sperat la un viitor mai bun, o stare economică, nemijlocit, pentru sine. Omului îi este important ca el să aibă un salariu mai mare, să aibă o pensie mai bine asigurată, prețurile să fie corespunzătoare veniturilor. Asta îl interesează pe om».

  În acest context, Furculiță spune că atât el, cât și membrii echipei sale nu se tem de dosarele făcute la comandă, întrucât acestea au tendința de a se dărâma din lipsă de probe. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții serviciului de presă PAS, pentru a le oferi dreptul la replică, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021