Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Furculiță: În perioada în care Ion Ceban este în funcția de primar lucrurile bune s-au intensificat și au devenit o normalitate

  Meritele primarului general Ion Ceban în Capitală, sunt meritele întregii echipe ale socialiștilor, a declarat liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, invitat la NTV Moldova.
  Deputatul susține că schimbările spre bine le simte fiecare locuitor al Capitalei, de când la conducerea municipiului a fost ales Ion Ceban, care a fost înaintat în această funcție de PSRM.

  ”Ion Ceban a fost delegat de către partid în funcția de primar general al municipiului Chișinău și este o funcție foarte importantă. Eforturile și lucrurile bune care se fac în Chișinău, cred că fiecare chișinăuian le vede zi de zi, le vede prin curățenie, prin trotuarele asfaltate, prin străzile reparate. Să negi faptul că în perioada în care Ion Ceban este în funcția de primar lucrurile bune s-au intensificat și au devenit o normalitate, nu este posibil, spre deosebire de precedentul candidat care mai mult era axat pe ideologie, confruntare politică”, a spus Furculiță.

  Potrivit parlamentarului, lucrurile bune în Capitală trebuie continuate și anume din aceste considerente Ion Ceban nu este inclus în lista electorală a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Furculiță susține că Ceban trebuie să-și ducă mandatul de funcție până la capăt și să realizeze toate promisiunile date chișinăuienilor, iar PSRM îl va ajuta în continuare pentru pune în practică aceste angajamente.

  ”Noi am decis primarul general în continuare să acorde atenție maximă Chișinăului și chișinăuienilor și să îndeplinească promisiunile, să fie un primar pentru toți. Ceea ce nu putem spune despre alți contracandidați care au lăsat mandatul lor de primar, mă refer la primarul capitalei de nord. Nici așa mare lucru nu a fost făcut în municipiu și a câta oară deja lasă mandatul de primar pentru a se avânta în alte lupte politice, nefăcând față în municipiul unde a fost ales. Considerăm că alesul, făcând niște promisiuni, trebuie să-și îndeplinească mandatul până pe final. Noi, împreună cu primarul general din Chișinău suntem o echipă, meritele lui sunt ale echipei socialiștilor în general”, a declarat deputatul.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Primarul general Ion Ceban critică actuala guvernare prin modurile prin care și-a subordona toate instituțiile statului. Edilul punctează că cei de la guvernare nu...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  POLITICA

  Decizia de ieri luată de CEC cu privire la excluderea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria de la Bălți, este un exces de putere....

  SOCIAL

  Problema ambuteiajului din capitală trebuie să fie soluționată de către MAI, dar nu de Primăria Chișinău. Municipalitatea are în obligația s-a să repare drumuri,...

  Copyright © 2021