Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Furculiță: Alianța Sandu-Candu-Plaha-Șor le oferă cetățenilor doar circ

  Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, susține că în timp ce deputații din Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor au transformat Parlamentul în circ și se dau în spectacole cu măști, zeci de mii de învățători și profesori riscă să rămână fără salarii. Socialistul afirmă că prin blocarea activității Parlamentului, opoziția privează cetățenii de posibilitatea de a avea un trai mai bun.

  CORNELIU FURCULIȚĂ, PREȘEDINTELE PSRM

  ”Poate acestor deputați iresponsabili le pare vesel jocul lor, dar poporul are nevoie de bani pentru a se hrăni. Guvernul și PSRM dorește să ofere cetățenilor pâine, iar Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor le oferă doar circ”

  Furculiță le amintește colegilor din opoziție că unul din proiectele propuse de Guvern, pe care ei le blochează în Parlament, prevede și alocarea a 175 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de personal în domeniul Educației. Premierul Ion Chicu a anunțat că dacă deputații PAS, PPDA, Șor și Pro Moldova, nu vor susține rectificările la bugetul de stat, aprobate de Guvern prin asumare de răspundere, începând cu luna august, profesorii ar putea să nu-și mai primească salariile. Premierul a declarat că este gata să vină în forul legislativ ori de câte ori va fi nevoie și i-a îndemnat pe deputații din opoziție să se gândească în primul rând la oamenii care i-au adus în Parlament.

  Copyright © 2020