Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Fostul pretor al sectorului Râșcani îl cheamă în instanță pe primar

  Fostul pretor al sectorului Râșcani merge să-și facă dreptate în judecată. Vlad Melnic spune că nu este de acord cu demiterea sa și insistă că Ceban l-a dat afară doar pentru că a refuzat să adere la partidul său. În replică, într-un live pe Facebook, edilul a dat de înțeles că Melnic ar fi fost demis din cauza întârzierii unor proiecte.

  „Pentru mine într-adevăr a fost o surpriză, fiind pe foaie de boală să aflu că sunt eliberat din funcție și că deja există o persoană în loc. Eu am un avocat, dumnealui pregătește materialele și în scurt timp voi depune materialele în instanța de judecată”, a declarat ex-pretor al sectorului Râșcani, Vlad Melnic.

  Vlad Melnic spune că a mers ieri dimineață la pretură să-și ia actele și a aflat că nu mai este în funcție din data de 7 septembrie. Surprins acolo de jurnaliști, el s-a arătat convins că a fost dat afară din cauză că, acum jumătate de an, a refuzat să se intre în partidul MAN al primarului.

  Edilul capitalei i-a dat replica într-un live, făcut din sectorul Râșcani. Deși nu a spus-o direct, acesta a dat de înțeles că Melnic ar fi întârziat cu realizarea proiectelor din sector.

  „Gherete care nu au aparate de casă și nu poți achita cu cardul. Și multe alte aspecte care țin nemijlocit de activitatea în parc, care s-a transformat într-o mare „șașlâciniță”, care trebuia finaliză în principiu încă mult timp în urmă. O să revenim separat”, a menționat primarul capitalei, Ion Ceban.

  Deși jurnaliștii au insistat să obțină o reacție la acuzația fostului pretor, care spune că ar fi fost presat să facă parte din MAN, consiliera lui Ceban a spus că primarul nu va mai face alte declarații. Cât despre întârzierile în realizarea unor sarcini, fostul pretor de la Râșcani afirmă că a făcut tot posibilul pentru bugetul pe care l-a avut.

  „Asta e cel mai simplu să spui că nu a făcut față. Aici putem inventa orice. Sunt puțini profesioniști, plus salarii mici. Erau probleme și cu furnizarea materialelor, timpul în care trebuie să fie realizate proiectele, calitatea lor”, a vorbit ex-pretor al sectorului Râșcani, Vlad Melnic.

  Amintim că ieri, la ședința operativă a Primăriei, primarul Ceban a anunțat că sectorul Rîșcani va avea un nou pretor. Edilul l-a prezentat pe Mihai Furculiță și la felicitat, fără să spună de ce a fost demis Vlad Melnic.

  Până în momentul publicării acestei știri, primăria Chișinău nu a venit cu o reacție la acuzațiile aduse.

  noi.md

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook

  SOCIAL

  Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au venit astăzi cu o declarație în cazul lui Iulian Muntean, numit recent de Parlament în funcția de...

  POLITICA

  În această după-amiază, poliția capitalei a anunțat că a depistat și confiscat o cantitate mare de materiale electorale, precizând că „materialele ar fi fost...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Transportatorii sunt gata să iasă din nou în stradă ca să-și revendice drepturile. Asta pentru că ei sunt indignați de inițiativa legislativă propusă recent...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Șeful „MoldovaGaz”, Vadim Ceban, a venit cu o reacție la declarațiile expertului în energetică Sergiu Tofilat, membru al Consiliului de Observatori la SA „Moldovagaz”, potrivit...

  Copyright © 2021