Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Forumul Investițional Chișinău a fost amânat

  Majoritatea paturilor de terapie intensivă din cadrul Centrului COVID-19 de la CIE Moldexpo din Chișinău sunt ocupate.

  Primarul Ion Ceban a declarat astăzi, în ședința operativă on-line a serviciilor municipalității că situația pandemică devine alarmantă, „statistica în acest domeniu fiind puțin îmbucurătoare”. “A crescut numărul de îmbolnăviri de coronavirus în forme grave, 21 de paturi de terapie intensivă, din cele 24 activate la Centrul COVID-19 de la Moldexpo, sunt ocupate. Pacienții cu forme grave de coronavirus sunt din provincie și nu sunt vaccinați”, a menționat sursa citată.

  În același timp, edilul a anunțat că în condițiile agravării stării de sănătate publică, a decis amânarea pentru luna februarie 2022 a desfășurării Forumului Investițional Chișinău, preconizat de către primărie pentru perioada 14-15 octombrie curent.

  De asemenea, edilul a lăsat să se înțeleagă că în condiții de pandemie Zilele municipiului Chișinău nu vor fi sărbătorite la turații maxime.

  Anterior, viceprimarul Olga Ursu a declarat că la Forumul Investițional Chișinău va fi prezentată strategia de dezvoltare a municipiului 2030 și harta investițională a acestuia.

  moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021