Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Filip: Nu vom discuta cu deputații corupți

  Fracțiunea Partidului Democrat nu va participa la debarcarea Guvernului Chicu, alături de traseiștii politici. Liderul PDM, Pavel Filip, a făcut această declarație, într-o postare pe Facebook, după o întrevedere cu lidera PAS, Maia Sandu.

  Pavel Filip, președintele PDM

  „Cred în continuare că schimbarea nu poate fi făcută cu ajutorul unor deputați corupți, care au fost scoși ilegal și cu bani grei din PDM de hoții de miliarde. Am comunicat acest lucru și în cadrul întrevederii. Nu văd cum PDM sau alte partide sănătoase s-ar așeza la masa de discuții cu cei care au plătit milioane de dolari ca să cumpere deputați”

  Totodată, Pavel Filip a menționat că PDM sau alte partide sănătoase nu vor discuta cu cei care, pentru saci cu bani, și-au trădat alegătorii și echipa.

  Pavel Filip, președintele PDM

  „Am reiterat angajamentul PAS și PPDA de a nu vota un Guvern alături de traseiști și am menționat, o dată în plus, că demiterea Guvernului și instalarea unui alt Executiv nu este scopul final, ci doar mijloacele prin care se dorește a crea haos și instabilitate. Mi-am exprimat speranța pentru un dialog constructiv între partidele sănătoase de pe scena politică, un dialog care să îmbunătățească viața cetățenilor și să ducă țara noastră în rândul țărilor europene, democratice și prospere”

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020