Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Festivalul umbrelelor

  A înflorit cerul într-un parc din sectorul Buiucani al Capitalei, unde a fost inaugurat, în premieră, Festivalul Umbrelelor. Zona de agrement a fost luată cu asalt de zeci de chișinăuieni de toate vârstele, nerăbdători să facă poze sub cerul multicolor, dar și să se plimbe în aer liber.

  Această mămică spune a venit tocmai de la Ștefan Vodă ca să-și bucure copiii cu zecile de umbrele multicolore, agățate în parcul din Chișinău.

  «Nu am mai văzut așa ceva, că noi mereu suntem la lucru și nu prea am avut ocazie, dar ne bucurăm mult să fim aici. E buna ideea îmi place și să mai fie așa ceva, să ai unde să vii să e odihnești».

  Mămicile cu pici spun că acesta este unul dintre puținele evenimente frumoase pe care le-au văzut copiii pe timp de pandemie.

  «Este ceva frumos, mai ales, că bucură atât ochiul celor mici, cât și a celor mari. Plus la toate, în perioada în care trăim e ceva așa frumos care nu supune pericolului. E binevenit și apreciem”.

  «Suntem foarte mulțumiți că ne-au făcut o asemenea frumusețe. Avem unde să ne plimbăm cu copiii și să vedem ceva nou și interesant pentru copii. Mulțimim primăriei că ne-a organizat un asemenea eveniment frumos !

  «Foarte frumos, bravo, bravo primarului. E frumos când lumea se bucură, toți zâmbesc sub ele, fac poze, e bună dispoziție».

  Vizitatorii spun că așteaptă nerăbdători și alte evenimente frumoase din partea autorităților capitalei.

  Cristina Fală

  «Sperăm să nu fie prima și ultima și cât mai des să se organizeze așa ceva, că e foarte frumos și foarte atractiv și pentru copii, și pentru oameni”.

  Festivalul Umbrelelor a fost organizat de Primăria capitalei și de către doi agenți economici. Acesta a fost inaugurat sâmbătă și va găzdui oaspeți până miercuri.

  a-tv.md

  Copyright © 2020