Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Festivalul umbrelelor

  A apărut curcubeul în Capitală, în pofida vremii ploioase de afară care se pare că nu cedează. Și în acest an, în Chișinău, Primăria a inaugurat Festivalul Umbrelelor. De la mic și până la mare, vizitatorii spun că au venit aici pentru a se refugia într-un colțișor de rai.

  Svetlana Turcu, Reporter Accent TV

  „În acest an Festivalul Umbrelelor a fost inaugurat în Parcul „Alunelul” din Capitală. Ca și în anii precedenți, o alee a fost decorată, după cum vedeți, în umbrele de toate culorile. Așa că.. doritorii de a face poze, dar și cei care vor să își ridice dispoziția în pofida vremii ploioase de afară pot veni aici.”

  Nici ploaia nu i-a oprit pe oameni să iasă din casă, să vină aici și să admire multitudinea de culori. În acest an vizitatorii au venit la “Festivalul Umbrelelor”… cu umbrele.

  „Umbrele…este foarte deosebit. Aici totul e colorat și minunat. Îmi place acest parc, bravo Ceban!”

  „Sunt foarte fascinată și mi-aș fi dorit să fie și mai multe pentru că este un moment foarte interesant, un moment așa mai captivant și inedit pentru cei care intră în parc. Culorile acestea sunt atât de bine combinate și dacă nu ai dispoziție sau chiar dacă plouă vrei să vii aici cu toată familia.”

  „Îmi place foarte mult această alee, sincer. Este foarte originală, copiilor le este interesent, dar și maturilor, noi tot suntem romantici.”

  „Îmi place foarte mult, în genere îmi place tot aici. E un parc superb. Cândva a fost lăsat de izbeliște, acum e extraordinar. Vin des aici și de fiecare dată văd schimbări pozitive.”

  „E foarte frumos. Ceva neobișnuit, nicio pe o alee, nici într-un parc nu am văzut așa ceva, ideea a fost bună.”

  Un reprezentant al Preturii sectorului Buiucani supraveghează ordinea în parc.

  Ludmila Rotaru, specialist principal, Secția Cultură, Pretura Buiucani

  „Parcul „Alunelul” este ca și o carte de vizită a municipiului Chișinău, parcul și sectorul Buiucani, avem și o scenă profesionistă unde desfășurăm în fiecare sâmbătă și duminică spectacole, evenimente frumoase.”

  Festivalul Umbrelelor a fost inaugurat ieri și va dura pe tot parcursul verii.

  Telegram channel: https://t.me/accent_tv

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021