Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Fenomenul ce produce schimbări

  Astăzi am asistat la un fenomen astrologic spectaculos. Cele mai mari planete din sistemul solar, Jupiter și Saturn, s-au aflat foarte aproape una de celaltă și au părut un astru dublu. Tot astăzi, este marcat solstițiul de iarnă, ceea ce înseamnă că noaptea viitoare va fi cea mai lungă din an, iar ziua va începe să se mărească ușor. Ce alte schimbări remarcabile s-au produs în această zi, ne-a spus astrologul Cristina Oxentii.

  În data de 21 decembrie, planetele Saturn și Jupiter au pe cer același grad, aceleași secunde și minute. Astfel, are loc marea conjuctură astronomică, care se produce o dată la 20 de ani. Acest fenomen vine la pachet și cu un șir de schimbări esențiale pe harta omenirii, spun astrologii.

  Cristina Oxentii, astrolog

  «Marele fenomen care se produce la sfârșitul lunii decembrie 2020, vine să aducă schimbările spre care am fost forțați în 2020. După ce am avut o perioadă de transformări destul de serioase, uite că sfârșitul anului vine să încununeze opera».

  Marile schimbări vor veni chiar la începutul lui 2021 și vor dura cel puțin până în 2025.

  Cristina Oxentii, astrolog

  «Marea conjuctură Saturn și Jupiter vorbește despre faptul că sunt două planete sociale care răspund de structuri de stat, disciplină, ordine, iar Jupiter vine să aducă expansiunea».
  Astrologul Cristina Oxentii susține că Vărsătorii, Gemenii și Balanțele vor fi marcate chiar de la început de această conjuctură astronomică. Întrucât astrele le vor oferi șanse și noroc, reprezentanții acestor semne zodiacale vor putea să îşi ducă la bun sfârşit toate planurile.

  Cristina Oxentii, astrolog

  «Trebuie să se adapteze cât mai repede și să profite la maxim de posibilitățile pe care le oferă această combinație. 06.02 -06.19 Dacă au planificat ceva să realizeze la sfârșitul lui 2020, atunci această conjuctură astronomică îi va ajuta să pună pe roate».

  Astfel de alinieri ale planetelor, precum va fi cea din 21 decembrie, se produc odată la 20 de ani. Iar momentul cel mai bun pentru a vedea fenomenul va fi chiar seara de 21 decembrie.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021