Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Fără petreceri în restaurante?

  Petrecerile corporative de iarnă ar putea fi interzise în restaurantele din Chișinău. Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban, care a cerut convocarea ședinței Comisiei Sănătate Publică pentru a lua o decizie finală în acest sens.

  Referindu-se la situația epidemiologică din municipiul Chișinău, primarul general, Ion Ceban, a menționat, în cadrul ședinței de astăzi, că nu insuficiența paturilor este cea mai mare problemă, ci iresponsabilitatea oamenilor.

  Ion Ceban, primarul general al Chișinăului

  „Localurile sunt pline, nu se respectă distanța, majoritatea sunt fără termometrie, dezinfectare. Văd că oamenii postează pe rețelele de socializare că au fost în localuri și au sărbătorit, le pare bine… Nu știu cât de bine o să le pară dacă o să ajungă în spital, nu dă Doamne.”

  Ion Ceban a mai declarat că a discutat cu reprezentanții sectorului HORECA despre interzicerea petrecerilor de iarnă, însă nu toți au fost receptivi. Astfel, primarul a solicitat convocarea ședinței Comisiei de Sănătate Publică pentru a stabili mai multe reguli de protecție împotriva noului virus în localurile din Capitală.

  a-tv.md

  Copyright © 2021