Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Fără evenimente grandioase în acest an, de Hramul Capitalei

  Autoritățile municipale au decis să anuleze evenimentele de amploare pentru ziua de 14 octombrie, întrucât numărul bolnavilor de Covid este în creștere, iar Capitala continuă să se afle sub cod roșu. Anunțul a fost făcut de edilul Chișinăului, Ion Ceban, la ședința operativă a Primăriei.

  Primarul a precizat că, în ziua de 14 octombrie, de dimineață, la Catedrala Mitropolitană, va avea loc o slujbă religioasă, dedicată sărbătorii marcată în această zi „Acoperemântul Maicii Domnului”. De asemenea, joi, va fi organizat un eveniment cu participarea oamenilor de cultură.

  „Vom avea un eveniment deosebit cu diferiți oameni de cultură, unde Imnul Chișinăului va fi transmis, oficial, municipalității de către compozitorul și maestrul Eugen Doga” susține edilul.
  Tot astăzi, Ion Ceban a anunțat că, în perioada 13-14 octombrie, în Capitală vor fi organizate mai multe spectacole pentru copii, cu acces gratuit. Totodată, de Ziua Orașului, intrarea la Grădina Zoologică și Parcul Dendrariu, va fi gratuită.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Muncitorii de la Exdrupo, Spațiile Verzi, direcția Locativ-Comunală, Lumteh, Parcul Urban de Autobuze, Regia Transport Electric, dar și altele vor primi un salariu suplimentar...

  Copyright © 2021