Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Fântâna arteziană din Bălți, reparată cu 3 000 000 lei, din nou s-a defectat

  Fântâna arteziană din municipiul Bălţi, care a fost renovată și repornită cu mult fast, a devenit nefuncțională. După ce acum un an autoritățile locale au cheltuit din buget 3 000 000 de lei pentru lucrările de reparație, aceasta s-a defectat. Pentru a înlătura neregulile este nevoie de alte 70 de mii de lei, scrie bloknot-moldova.md.

  foto: bloknot-moldova.md.

  Potrivit sursei, lucrările vor dura cel puțin o lună. Între timp, locuitorii municipiului Bălți sunt nemulțumiți de faptul că o sumă foarte mare de bani din bugetul local „s-a dus pe apa sâmbetei”.

  Precizăm că defecțiunea a apărut după ce timp de două luni fântâna arteziană a fost alimentată cu apă din cisternă, iar sistemul de curățare nu a funcționat. Ulterior, când a fost conectată la apeduct, sistemul din cauza murdăriei acumulate, s-a defectat.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Prim-ministrul Ion Chicu se află în vizită de lucru în nordul țării, unde a inspectat unul dintre cele mai importante obiecte de infrastructură rutieră...

  SOCIAL

  Pe perioada stării de urgenţă în sănătate publică, instituită până la 30 iunie, în zilele de sâmbătă şi duminică, circulația transportului public din municipiile...

  Copyright © 2020