Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Familia este cel mai important și valoros lucru pentru Igor Dodon

  Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat, în cadrul emisiunii de vineri, că familia este locul plin de pace, liniște, fericire și în care întotdeauna te simți în siguranță.

  ”Țineți minte un lucru: cel mai scump și cine vă primește tot timpul cu brațele deschise, aceasta este familia. Indiferent că sunteți președinte de țară, deputat. Soția, copiii vă primesc indiferent de funcțiile pe care le aveți. De aceea, aveți grijă de familie, soție, părinți”, a spus Dodon.

  Un loc aparte pentru Igor Dodon sunt părinții săi. Președintele a declarat că imediat după ce a finalizat mandatul a mers la mama sa, căreia i-a mulțumit pentru că a trecut cu el peste toate greutățile acestor patru ani. Igor Dodon i-a adus un omagiu și tatălui său.

  ”După finalizarea mandatului am mers la Sadova. Am mers la mama mea acasă, i-am mulțumit pentru perioada aceasta dificilă în care m-a susținut. I-a fost foarte greu. Am mers la mormântul tatălui meu. Sunt ferm convins, că undeva acolo sus, se mândrește că în acești patru ani feciorul său a fost președinte de țară și a făcut multe lucruri bune pentru oameni. Aveți grijă de părinți”, a declarat președintele.

  Igor Dodon le-a urat tuturor cetățenilor sărbători luminate, sănătate și un an nou mai bun alături de cei dragi e, sănătate și un an nou mai bun alături de cei dragi.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Familia și casa părintească sunt cele mai importante valori din viața unui om, spune președintele PSRM, Igor Dodon. Liderul socialiștilor a declarat, în cadrul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Igor Dodon a declarat că sărbătorile de iarnă le va petrece împreună cu familia sa.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  POLITICA

  Biserica, Familia și Pacea sunt lucruri sfinte, spune Igor Dodon. Președintele a îndemnat cetățenii să păstreze aceste valori, deoarece ele ne asigură bunăstarea și...

  Copyright © 2021