Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Fadei Nagacevschi, mesaj către guvernare: Ați trecut liniile roșii

  Viceprimarul capitalei Fadei Nagacevschi a venit cu un mesaj către actuala guvernare. Fostul ministru al Justiției susține că a crezut că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) va reuși să guverneze bine, dar „ați demonstrat o incompetență și o trufie de neimaginat”.

  „Voi doar ați demonstrat că se poate de călcat peste orice standard internațional și că nu legea contează, dar rating-ul politic”, a menționat acesta.

  „(Ne)stimați guvernanți, sigur sunteți conștienți de faptul că agenda voastră politică bazată exclusiv pe situația din regiune și „marea dragoste” din vest se cam consumă. Show-urile cu mascații nu mai impresionează pe nimeni. În cel mai scurt timp lumea sărăcită va începe să vă ceară socoteală. Deja o face. Și lumea să nu credeți că poate fi prostită așa cum o considerați voi, nesimțiților!

  Timpul guvernării voastre devine tot mai scurt, dar voi așa și nu ați înțeles ce e asta să guvernezi și cât de important este consensul larg, în primul rând pentru voi, dacă la țară și la oameni nu vă gândiți. Cum veți pleca, nu noii politicieni, dar reprezentanții organelor de drept vă vor „vâna” pentru bătaia de joc ce v-ați permis-o în raport cu ei. Fiți siguri, judecătorii pe care i-ați umilit vor aștepta cu nerăbdare dosare de corupție, de îmbogățire ilicită ș.a., în care veți fi vizați.

  Și lumea, vă asigur, va fi fericită și va cere pedeapsă maximă pentru voi, pentru că i-ați adus la sapă de lemn, i-ați umilit, i-ați mințit și furat. Noii politicieni vor tăcea, grație vouă. Voi doar ați demonstrat că se poate de călcat peste orice standard internațional și că nu legea contează, dar rating-ul politic. Ați călcat toate liniile roșii. Boomerang-ul va veni, fiți siguri.

  PS sincer credeam că veți reuși să guvernați bine, dar ați demonstrat o incompetență și o trufie de neimaginat. Presupun că analizați acum intens varianta alegerilor anticipate cât mai aveți un pic de rating pentru a ajunge mort copt într-o alianță cu stânga la guvernare și pentru a nu fi distruși politic. Nu știu dacă mai este posibil, în condițiile comportamentului inadecvat ce-l manifestați în raport cu opoziția. Nu a mai rămas mult și vom afla”, a scris Nagacevschi.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook

  POLITICA

  Fostul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi, care a aderat la partidul lui Ion Chicu, a declarat că nu știe încă dacă Partidul Dezvoltării și...

  POLITICA

  Ex-ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, este încrezut că, atunci când vor pleca de la putere, guvernanții de astăzi vor avea de răspuns în fața procurorilor...

  POLITICA

  În opinia ex-ministrului justiției, Fadei Nagacevschi, în acțiunea de suspendare a licenței de emisie a celor șase posturi de televiziune „se atestă tot mai...

  Noutăţi

  Există riscul ca partidul de guvernare (PAS) să piardă puterea. O declarație în acest sens a fost făcută de Ian Lisnevschi, politolog, directorul Intellect...

  Copyright © 2021