Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Fadei Nagacevschi, mesaj către guvernare: Ați trecut liniile roșii

  Viceprimarul capitalei Fadei Nagacevschi a venit cu un mesaj către actuala guvernare. Fostul ministru al Justiției susține că a crezut că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) va reuși să guverneze bine, dar „ați demonstrat o incompetență și o trufie de neimaginat”.

  „Voi doar ați demonstrat că se poate de călcat peste orice standard internațional și că nu legea contează, dar rating-ul politic”, a menționat acesta.

  „(Ne)stimați guvernanți, sigur sunteți conștienți de faptul că agenda voastră politică bazată exclusiv pe situația din regiune și „marea dragoste” din vest se cam consumă. Show-urile cu mascații nu mai impresionează pe nimeni. În cel mai scurt timp lumea sărăcită va începe să vă ceară socoteală. Deja o face. Și lumea să nu credeți că poate fi prostită așa cum o considerați voi, nesimțiților!

  Timpul guvernării voastre devine tot mai scurt, dar voi așa și nu ați înțeles ce e asta să guvernezi și cât de important este consensul larg, în primul rând pentru voi, dacă la țară și la oameni nu vă gândiți. Cum veți pleca, nu noii politicieni, dar reprezentanții organelor de drept vă vor „vâna” pentru bătaia de joc ce v-ați permis-o în raport cu ei. Fiți siguri, judecătorii pe care i-ați umilit vor aștepta cu nerăbdare dosare de corupție, de îmbogățire ilicită ș.a., în care veți fi vizați.

  Și lumea, vă asigur, va fi fericită și va cere pedeapsă maximă pentru voi, pentru că i-ați adus la sapă de lemn, i-ați umilit, i-ați mințit și furat. Noii politicieni vor tăcea, grație vouă. Voi doar ați demonstrat că se poate de călcat peste orice standard internațional și că nu legea contează, dar rating-ul politic. Ați călcat toate liniile roșii. Boomerang-ul va veni, fiți siguri.

  PS sincer credeam că veți reuși să guvernați bine, dar ați demonstrat o incompetență și o trufie de neimaginat. Presupun că analizați acum intens varianta alegerilor anticipate cât mai aveți un pic de rating pentru a ajunge mort copt într-o alianță cu stânga la guvernare și pentru a nu fi distruși politic. Nu știu dacă mai este posibil, în condițiile comportamentului inadecvat ce-l manifestați în raport cu opoziția. Nu a mai rămas mult și vom afla”, a scris Nagacevschi.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  Regimul de la guvernare încearcă să distrugă opoziția, dar nu-i va reuși, deoarece sute de mii de cetățeni și Constituția sunt de partea Partidului...

  Noutăţi

  Flashmob cu cartonașe roșii la Parlament. Un grup de membri ai Organizației de tineret „START” a Mișcării civice ”O viață nouă” s-a arătat nemulțumit...

  POLITICA

  Incompetența guvernării are un procent foarte ridicat. Declarația a fost făcută de expertul Doru Petruți în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune Primul...

  POLITICA

  Guvernul nu își execută misiunea sa de bază, cea de a guverna țara. Acest lucru a fost declarat de deputatul PSRM, Alla Darovnnaia, în...

  Copyright © 2021