Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  EXPLOZIE PUTERNICĂ în sectorul Botanica. Mai multe echipaje de salvatori, la faţa locului

  Explozie într-un bloc de locuit cu 6 nivele de pe strada Independenţei 12/1 din municipiul Chișinău. Mai multe echipe de salvatori, ambulanţe și echipaje ale poliției se află acum la faţa locului.

  Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:17 minute. La fața locului au fost înreptate 4 echipaje de salvatori.

  Ajunși, angajații IGSU au stabilit că în urma exploziei într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile, ușile în apartamentele de la etajele 1- 5. Păreții portanți nu au fost afectați. Salvatorii au verificat toate locuințele pentru a stabili dacă nu au fost blocate careva persoane sub dărămături.

  Victime nu au fost raportate, iar potrivit informațiilor prleminare doi minori în vârstă de 1 și 10 ani, precum și o femeie au avut de suferit.

  Conform datelor operative, copiii au fost internați la Spitalul Clinic Municipal De Copii „Valentin Ignatenco” în stare stabilă satisfăcătoare.

  La moment, la fața locului lucrează toate serviciile abilitate.

  Cauza și circumstanșele producerii deflagrației urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

  facebook.com

   

  Facebook

  LUMEA

  Un dispozitiv exploziv s-a declanşat miercuri în apropierea unui centru de testare la COVID-19 din localitatea Bovenkarpsel, situată la nord de Amsterdam, a anunţat...

  SOCIAL

  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a înaintat prima versiune în cazul producerii deflagrației într-un bloc de locuit de pe strada Independenței 12/1.

  LUMEA

  O explozie de mare amploare s-a produs sâmbătă de-a lungul unui gazoduct în partea centrală a Ucrainei, transmite dpa.

  SOCIAL

  O nouă subterană din sectorul Botanica a intrat în reparație. Este vorba de pasajul subteran din bd. Decebal, intersecție cu str. N. Titulescu. Astfel,...

  Copyright © 2020