Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Eva Gudumac: Igor Dodon s-a întors cu fața spre medicină, spre sănătatea poporului

  Renumitul medic, specialist în chirurgia pediatrică, doctorul habilitat în medicină Eva Gudumac i-a mulțumit președintelui Igor Dodon pentru susținerea medicilor din Moldova. Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook Echipa Dodon:

  “Domnul Președinte Igor Dodon s-a întors cu fața spre medicină, spre sănătatea poporului. A văzut care sunt plusurile și minusurile sănătății din Moldova și a reușit, în pofida tuturor greutăților, să susțină medicii, asistenții medicali și, prin intermediul lor, sănătatea din Republica Moldova.

  De mult timp medicii din țara noastră nu au cunoscut adaosuri la salariu. De mult timp cei care fac gărzile de noapte nu au cunoscut o plată suplimentară. Chiar dacă este criticat, el de fiecare dată găsește argumente convingătoare, apreciate de marea majoritate a populației.
  Aș dori ca, un nou mandat de Președinte al Republicii Moldova să contribuie la perfecționarea legislației referitor la medicină, deoarece fără sănătate, domnul Președinte a înțeles că, nu este economie în țară.

  Îi dorim domnului Președinte tărie de caracter, să fie înțeles de către popor și, în special, de către medici. Noi, medicii îi mulțumim pentru aceea că ne înțelege problemele, greutățile și în această perioadă a pandemiei s-a străduit să ne susțină nu numai moral, dar și financiar. Aceste distincții care sunt oferite medicilor, care activează în aceste condiții destul de dificile în pandemie, sunt un stimul pentru a lucra mai bine și pentru a ameliora sănătatea acestei națiuni”.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Cei doi au discutat diverse...

  POLITICA

  “Lăsați Constituția și limba moldovenească în pace”. Astfel liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat declarația președintelui Maia Sandu la APCE cu privire la schimbarea...

  POLITICA

  Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM în cadrul căreia a fost aprobată următoarea declarație:

  ECONOMIE

  Președintele PSRM, Igor Dodon, le-a mulțumit deputaților socialiști pentru promovarea și adoptarea în Parlament a proiectului de lege care prevede compensarea facturilor la energia...

  Copyright © 2020