Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Este inadmisibil ca primul om în stat să fie cetățean al altei țări, indiferent din Est sau Vest, spune Igor Dodon

  Președintele Republicii Moldova nu trebuie să dețină cetățenia altui stat, a declarat Igor Dodon în cadrul unei ediții speciale la postul TV ”Primul în Moldova”.

  ”Este inadmisibil ca primul om în stat să fie cetățean al altei țări, indiferent din Est sau Vest. Președintele trebuie să respecte tradițiile țării sale. Dacă nu îți respecți poporul, tradițiile, ce fel de președinte poți fi?”, a declarat șeful statului.

  Dodon susține că președintele țării trebuie să fie liderul care stă aproape de popor.

  ”Nu în Facebook sau Odnoklassniki. Trebuie să te întâlnești cu oamenii, să discuți cu ei, să le înțelegi problemele și să pui în prim plan interesele țării dar nu a corporațiilor străine, așa cum o fac unii”, a declarat Dodon.

  Șeful statului a mai adăugat că președintele țării trebuie să fie un lider puternic și să nu fie controlat de forțele externe.

  Telegram channel

  a-tv.md

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021