Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Edilul capitalei a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii ultimului sunet

  Mesajul Primarului General, Ion Ceban, cu prilejul sfârșitului anului de studii 2021-2022:

  “Începe vacanța mare!

  Felicitări elevilor care de azi merg în vacanță, succes absolvenților la examene, mult curaj profesorilor și părinților, deoarece știu că au mari emoții pentru ei în această perioadă.

  Dragi elevi!
  Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convins că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții. Vă doresc o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă să reveniți dornici de noi cunoștințe.

  Stimați profesori!

  Aveți una dintre cele mai nobile și responsabile meserii! Aveți o misiune extrem de importantă. De modul în care îi educați pe elevi și le formați deprinderile de viață, depinde foarte mult viitorul tinerei generații.

  În acest moment, când în toată țară răsună ultimul clopoțel, vă aduc sincere mulțumiri, în numele Primăriei municipiului Chișinău și al meu personal, pentru dedicația și contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil și la promovarea valorilor. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii şi înțelepciunii.

  Stimați părinți!
  Vă sunt recunoscător pentru susținerea demersurilor noastre în îmbunătățirea calității educației. Să aveți încredere în eforturile pe care le depunem pentru ca școala să fie atractivă, iar copiii să vină cu plăcere la școală. Contez pe sprijinul și implicarea dumneavoastră.

  Dragi absolvenți!
  Voi sunteți prezentul și viitorul nostru.
  Vă doresc să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire a treptei de gimnaziu și de liceu.

  Ne dorim cu toții să trăim în prosperitate și în siguranță. O astfel de țară putem s-o construim doar împreună”, se arată în mesaj.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Autoritățile capitalei împiedică desfășurarea mitingului Mișcării Pentru Popor din cauza vizitei unei delegații europene. O astfel de concluzie rezultă din schimbarea de poziție a...

  POLITICA

  Doctorul în politologie Pavel Midrigan a dat o apreciere șanselor partidului de guvernământ – Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile locale din anul...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău a adresat o scrisoare autorităților centrale ale țării în legătură cu informațiile privind poluarea aerului în capitală. Anunțul a fost făcut...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republic Moldova (PSRM) anunță că decizia deputatului Gaik Vartanean de a se alătura echipei primarului general al capitalei, Ion Ceban, nu...

  Copyright © 2021