Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Echipa OMS a ajuns la Wuhan pentru ancheta asupra pandemiei

  Echipa de experţi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) însărcinată să ancheteze asupra originii coronavirusului a sosit joi în China, la Wuhan, un timp leagăn al pandemiei, potrivit imaginilor difuzate în direct la postul naţional de televiziune CGTN, scrie AFP.

  Această vizită este extrem de sensibilă pentru Beijing, dornic să îndepărteze orice responsabilitate în pandemia care a făcut circa două milioane de morţi în întreaga lume.

  Iniţial prevăzută să înceapă săptămâna trecută, ea a fost anulată în ultimul moment din lipsa vizelor necesare pentru echipă.

  Experţii sunt supuşi imediat după sosire la o carantină de două săptămâni.

  Misiunea OMS este alcătuită din zece oameni de ştiinţă (Danemarca, Marea Britanie, Olanda, Australia, Rusia, Vietnam, Germania, Statele Unite, Qatar şi Japonia) recunoscuţi în diferitele lor domenii de expertiză.

  agerpres.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Statele Unite au depăşit 22 de milioane de cazuri de COVID-19 înregistrate de la începutul epidemiei, relatează duminică DPA.

  LUMEA

  Carantina impusă în Anglia pentru a opri valul de infectări cu noua tulpină a virusului SARS-CoV-2 va începe să fie ridicată abia din luna...

  LUMEA

  Guvernatorul statului Colorado, democratul Jared Polis, a anunţat marţi că s-a detectat primul caz de infectare cu noua tulpină britanică de coronavirus pe teritoriul...

  LUMEA

  Un tânăr pilot german a desenat o seringă uriaşă pe cer în timpul unui zbor de aproape 300 de kilometri în Baden-Württemberg, chiar înainte...

  Copyright © 2020