Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Echipa deputaților din Moldova – în topul Campionatului parlamentar european la șah

  Echipa Parlamentului Republicii Moldova a obținut locul III la Campionatul parlamentar european la șah. Din echipă au făcut parte deputatul Victor Bologan, Marele maestru internațional la șah, și Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Batrîncea.

  În total, au avut loc 7 runde, la care au participat 14 echipe numeroase și impunătoare din Europa și CSI.

  În urma acestora, echipa Parlamentului Republicii Moldova s-a clasat pe locul III, în clasamentul general, iar Victor Bologan a adunat în palmares numărul maxim de puncte, astfel a luat locul I.

  Totalizând rezultatele turneului, Vicespeakerul Vlad Batrîncea a declarat: ”Echipa noastră mică, dar puternică a evoluat cu succes, iar colegul Victor Bologan a demonstrat superioritate. Mă bucur că am reprezentat țara cu demnitate!”.

  Turneul european parlamentar la șah a avut loc, ieri 16 aprilie, în regim online, și a întrunit șahiști-parlamentari din CSI și din statele Uniunii Europene.

  multimedia.parlament.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu deputații aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei din partea Blocului electoral al Comuniștilor și...

  SOCIAL

  Președintele Federației de șah a Republicii Moldova, Igor Dodon, a convocat şedinţa ordinară a prezidiului Federației de Șah.

  SOCIAL

  Președintele Federației de Șah din Moldova, Igor Dodon, a vizitat școala de șah din Bălți unde a asistat la un simultan, desfășurat de Anatoli...

  POLITICA

  Comisia Electorală Centrală atenționează că 11 iunie 2021 este termenul limită de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul...

  Copyright © 2021