Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  E oficial! Igor Dodon a fost înregistrat în cursa pentru alegerile prezidențiale

  Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat pe Igor Dodon în cursa pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

  CEC, în cadrul ședinței de astăzi, a înregistrat un candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova – Igor Dodon, desemnat de adunarea cetățenilor. În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral, fiind confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și persoana responsabilă de finanțe, se arată în comunicatul CEC.

  Menționăm că până astăzi, 28 septembrie curent, CEC a înregistrat 4 concurenți electorali, alte 2 dosare fiind în curs de examinare.

  Perioada pentru depunerea actelor în vederea înregistrării în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova se încheie joi, 1 octombrie curent.

  a.cec.md

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021