Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  E oficial! Igor Dodon a fost înregistrat în cursa pentru alegerile prezidențiale

  Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat pe Igor Dodon în cursa pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

  CEC, în cadrul ședinței de astăzi, a înregistrat un candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova – Igor Dodon, desemnat de adunarea cetățenilor. În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral, fiind confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și persoana responsabilă de finanțe, se arată în comunicatul CEC.

  Menționăm că până astăzi, 28 septembrie curent, CEC a înregistrat 4 concurenți electorali, alte 2 dosare fiind în curs de examinare.

  Perioada pentru depunerea actelor în vederea înregistrării în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova se încheie joi, 1 octombrie curent.

  a.cec.md

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru...

  POLITICA

  Profesionist și un lider adevăr – astfel îl caracterizează Ion Ceban pe Igor Dodon, care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova.

  SOCIAL

  Șeful asociației „Combatant”, parte a organizației „Forța Veteranilor”, Mihail Marcu, a chemat veteranii războiului de la Nistru să nu fie atrași în acțiuni provocatoare...

  Copyright © 2020